Fogyókúra

Ha olyan fogyókúra programot keresel, ami biztosan segít a lefogyásban, ismerd meg a sikeres fogyókúra folyamatát. Rendeld meg a Sikeres fogyókúra című ingyenes tanulmányt és megismerheted a sikeres fogyókúra programok 7 alapfontosságú tulajdonságát. Az ingyenes, Sikeres fogyókúra címú tanulmányt a következő e-mailen rendelheted meg: miksa.beer@gmail.com. Az e-mail tárgy mezőjébe írd be: Sikeres fogyókúra.

Programajánló

Programajánló

Olyan programokat szeretnék bemutatni, amelyek joggal várják az emberek érdeklődését. Találsz majd itt kis programokat és hatalmas tömegeket mozgató programokat. Talász majd állandó elfoglaltságot, szórakozást biztosító programokat, de olyanokat is, amelyeket csak egy-egy adott alkalomra szerveztek meg. Csak ajánlani tudom, hogy rendszeresen látogasd az oldalt, amelyet igyekszek 2-3 naponta frissíteni.

Ma a következő programokra szeretném felhívni a figyelmedet:

____________________ 

Fogyókúrás ételek éttermi színvonalon

Éppen diétázik vagy valamilyen szigorú fogyókúrás szabályt követ, hogy megszabaduljon néhány felesleges kilótól? Nálunk akkor is megtalálja a megfelelő ételt! Fogyókúrás ételeinket éttermi színvonalon készítjük el! Minden egészségtudatos, ételintoleranciával küzdő és cukorbetegek számára is megfelelő ételeket állítottunk össze Pillmann Szandra, a Honvédkórház dietetikusának együttműködésével.
_____________________ 

Kártyaklub

Rákoshegyi Közösségi Ház

Kedden 14–20 óráig
Vezeti: Keszthelyi Attila
A klub az idősebb korosztály számára nyújt heti rendszerességgel összejöveteli lehetőséget. A heti kártyaparti mellett a tagok havi rendszerességgel megemlékeznek egymás születés- és névnapjáról is.

_______________________ 

Magyar Társasjáték Egyesület

Egy társasjáték klubba ellátogatni számos ok miatt lehet hasznos. Kellemes időtöltés, új ismeretségek. Különösen azoknak az embereknek lehet ez kellemes megoldás, akiket a szociális magány társadalmi elszigetelődése súlyt.
A klubokban emellett hozzánk hasonló társasjáték kedvelő emberekkel is megismerkedhetünk, De jó környezet ez arra, hogy az elszigetelődött családtagok között is oldódjon a feszültség. A Magyar Társasjáték Egyesület honlapján az ismertebb társasjátékos klubok országos listáját is megtalálhatjuk.Ez nem csak a Budapestieknek, de a vidékieknek is segít kellemes kikapcsolódást, egyéni vagy családi programot találni.

___________________ 

Hogy a család összekovácsolódjon

Játékos élmény az egész családnak
Kipróbálnátok egy olyan játékot, ahol ti vagytok a főszereplők? És kilencet? Akkor a The Champion Élménypark pontosan nektek szól, hiszen itt játékos formában kiderül, ki miben különb, mint a többiek!
The Champion Élménypark
Kategória: Timeline
Völgyi-Csik Balázs
Dátum: 2017 január 13 - 2017 április 11
Nyitva tartás: 10:00 - 20:00 minden nap. (Belépés a kiállítás területére 18:00-ig)
Helyszín: D csarnok
Jegyár: Lásd a részletekben
Hivatalos honlap: https://thechampion.hu/