Fogyókúra

Ha olyan fogyókúra programot keresel, ami biztosan segít a lefogyásban, ismerd meg a sikeres fogyókúra folyamatát. Rendeld meg a Sikeres fogyókúra című ingyenes tanulmányt és megismerheted a sikeres fogyókúra programok 7 alapfontosságú tulajdonságát. Az ingyenes, Sikeres fogyókúra címú tanulmányt a következő e-mailen rendelheted meg: miksa.beer@gmail.com. Az e-mail tárgy mezőjébe írd be: Sikeres fogyókúra.

Internetes programajánló

Internetes programajánló

Az Internet jelentősége, hogy megszüntek a távolságok. Ma már szinte másodpercek alatt bárhol jelen tudunk lenni a világban. És ez vonatkozik az internetes programokra is. Egyre több olyan programot szerveznek, amely az internet segítségével kapcsolja össze az embereket. Nézd meg ezeket a programokat is. Lehet, hogy valamelyik program éppen olyan gondolatokról szóll, amelyekkel te is szivesen foglalkozol.

Jelenleg a következő internetes programokat tudom a figyelmedbe ajánlani:

**************************

Manapság még kevés virtuális, online, internetes, vagy minek nevezzem, határok nélküli program van a világban. Mintha az alkotó kedvű emberek is keresgélnének az ötletek között. Pedig lehetőség van. Nem is kevés. 
Lehetőség arra, hogy az emberek számára ne csak munkaeszköz, vagy szórakoztatási konzol legyen a számítógép, hanem olyan eszköz, ami kapcsolatokat teremt, ápol. Olyan eszköz, ami összeköti az embereket. 
Egy-egy ilyen ötlet lehet zsákutca, olyan kisérlet is, ami később megbukik, nem váltja be a hozzá fűzött reményeket. Lehet felesleges is. De egy adott időben érdekes, figyelem felkeltő, segítő. Talán ezt mondanám el a következő programról is. Igazi világrádióvá vállik vele a számítógép. Nézzed meg, mi van éppen most valamelyik rádió műsorán: Kattints az Internetes programajánló: Rádió kifejezésre.


****************** 

A Facebook egy rendkívül érdekes újdonsággal lepte meg a kedvelőit. Szeretnél saját TV állomást? Olyan adót, ami arról sugároz műsort, amiről te szeretnéd és akkor, amikor te szeretnéd? Csinálj saját TV programot a Facebook élő videó programjával. A hogyant megtekintheted a Facebook oldaladon. Mielőtt belevágsz, nézd meg, mások mire használják az élő video Facebook programot. Az oldal a regisztrálás után szabadon használható. Az éló videók megtekintéséhez kattints az Internetes program: Élő videók kifejezésre.

********************

Ha elég idős vagy, akkor még jól emlékszel arra az időre, amikor a TV torna, vagy még korábban a rádió által sugárzott torna műsorokra mozgatták meg egy kicsit magukat az emberek. Most sokan azt mondják, ma már nincs erre szükség, hisz szinte minden városban működik torna, jóga, tánc, meg megannyi más klub, ahol van lehetőség rekreációra. A nagyobb településeken ez így is van. De mi van azokkal az emberekkel, akik kisebb településeken, vagy az ilyen kluboktól távolabb élnek? És mi van azokkal, akik inkább a saját otthonukban szeretnének gyakorolni?
Nos ezeknek nyujt megoldást egy magyar honlap. Tornázzon, mozogjon, legyen egészséges. De mindenekelőtt klikkeljen IDE: Internetes programajánló.

***********************

A virtuális koncert ötlete már sikersztori. Szinte nincs is együttes, amely ne rakná fel számait a YouTubera. Szerencsére egyre inkább megtalálhatóak a régi nagy slágerek is. Ennek köszönhetően szinte világrádióvá alakult a számítóhépünk. Most azonban egy ettől eltérő virtuális koncertet ajánlok. Egy egész koncertet, ami akkor kezdődik, amikor te akarod és addig tart, ameddig te akarod.  Nézd meg itt: Internetes programajánló: Koncert.

*************************

A virtuális múzeumlátogatás is már régebben beköltözött az internetre. Egy korábban készült, de mindenképpen figyelmet érdemlő, idegenforgalmi szempontból is jelentős program miatt most mégis egy ilyen programra hívnám fel a figyelmet. Tegyél látogatást a Simontornyai várba. Remélem a virtuális túra jó kedvcsináló lesz ahhoz, hogy a valóságban is meglátogasd a várat. De most nézzük a virtuális túrát. Az oldalra lépve a Vissza a multba nevű, szem grafikűáját formázó ikonra kell kattintani. Most pedig kattints ide: Internetes programajánló: Simontornya.