Fogyókúra

Ha olyan fogyókúra programot keresel, ami biztosan segít a lefogyásban, ismerd meg a sikeres fogyókúra folyamatát. Rendeld meg a Sikeres fogyókúra című ingyenes tanulmányt és megismerheted a sikeres fogyókúra programok 7 alapfontosságú tulajdonságát. Az ingyenes, Sikeres fogyókúra címú tanulmányt a következő e-mailen rendelheted meg: miksa.beer@gmail.com. Az e-mail tárgy mezőjébe írd be: Sikeres fogyókúra.

Ajánlatok

A blogom látogatóinak ajánlom a következőket:

BLOGOK:

Az ízes ételek otthona

A jó fogyókúra program nem az éhezésről és az ízetlen ételekről szóll. Azok a dieta programok, amelyek így szeretnék elérni, hogy a programot használók lefogyjonak lehetnek rendkivül hatásosak is, de a dieta program befejezése után, amikor az emberek a korábbi szigorú dieta miatt ismét felszabadultnak érzik magukat, visszatérhetnek az ízes ételekhez, gyorsan visszaszedik a korábban a dieta programmal nehezen leadott kilókat. Ha nem szeretnél ebbe a lefogyás - túlhízás - lefogyás - túlhízás hullámba kerülni örök időkre választjál más dieta programot. Olyant, ahol nem kell koplalnod, ahol nem kell lemondanod az ízletes ételekről. Ahol csak annyit kell tenned, hogy odafigyelsz arra, hogy mit eszel és miből mennyit eszel. Bevallom, én szeretek enni. Szeretem a jó ételeket. Akik hasonlóan gondolkodnak, azoknak egy kis csemege lehet a következő blog:
http://izesfalatok.blogspot.rs 

Recepttár

Lefogyni a hagyományos és egyszerű ételekkel is lehet. Nem kell konyhabűvésznek lenni, új, korábban egyáltalán nem ismert ételekhez fordulni. Ehhez inkább a mértékletesség kell és az ételek ismerése. Nos a következő blogon is receptgyüjteményt lehet találni. Vigyázat: Az oldal nem csak a fogyókúrázóknak készült, így nem alkalmas minden receptje a dieta programon dolgozók, fogyni vágyó embereknek. De a receptek között itt is található olyan, amely nem hizlal és még ízletes is.
http://neteskonyha.blogspot.rs