Fogyókúra

Ha olyan fogyókúra programot keresel, ami biztosan segít a lefogyásban, ismerd meg a sikeres fogyókúra folyamatát. Rendeld meg a Sikeres fogyókúra című ingyenes tanulmányt és megismerheted a sikeres fogyókúra programok 7 alapfontosságú tulajdonságát. Az ingyenes, Sikeres fogyókúra címú tanulmányt a következő e-mailen rendelheted meg: miksa.beer@gmail.com. Az e-mail tárgy mezőjébe írd be: Sikeres fogyókúra.

2017. december 6., szerda

Hogyan oldjam meg a problémámat
Sokak véleménye szerint a fiataloknak nincs pszichikai problémájuk. A legelterjedtebb általános nézet szerint ezek a gondok a középkorúakat súlytja, 30-60 éves kor között. Hogy ez mennyire nem így van, elolvasható a http://www.vous.hu/hir/20171204-ezt-a-6-dolgot-hozzak-fel-a-legtobbszor-az-y-generacio-tagjai-a-pszichologusnal internetes oldalon: 
„A fiataloknak fel kell dolgozniuk, hogy a valóság néha köszönőviszonyban sincs az elvárásaikkal. (...) Abban a hitben nevelték őket, hogy ha egyetemre mennek és szorgalmasan tanulnak, akkor nagy jövő áll majd előttük, és komoly karriert építhetnek. Ennek viszont nem sok köze van a valósághoz, a dolgok nem így működnek. Amikor ezzel szembesülnek, kiábrándultnak és tehetetlennek érzik magukat, és úgy látják, megrekedtek az életben” – állítja a pszichológus, aki szerint az Y generáció tagjai – azaz a mostani fiatal felnőttek – az alábbi hat problémát hozzák fel leggyakrabban a terápiák során:
1. „Döntéshelyzetben lebénulok. Mi van, ha rosszul döntök?”
2. „Nehezen mondok nemet – főleg olyankor, amikor a szüleimnek kellene mondanom”
3. „Fogok valaha eleget keresni ahhoz, hogy a párommal önálló életet élhessünk?”
4. „Tehetetlennek érzem magam a világ problémáival kapcsolatban”
5. „Úgy érzem, nem vagyok elég jó”
6. „A szorongásom megnehezíti a mindennapjaimat”
A bejegyzés részletesen foglalkozik a közösségi média jelentősdégével és szerepével. Érdemes tehát ellátogatni az oldalra. Ha fiatal vagy azért, mert esetleg nap mint nap szembekerülhetsz ezekkel a problémákkal. Ha ez még nem történt meg, ne hidd, hogy a gondok téged kikerülnek. Készülj fel rá, hogy az adott időben meg tudd oldani a problémát.
Ha idősebb vagy és van fiatal hozzátartotód, családtagod, ismerősöd, azért érdemes megnézni a bejegyzést, hogy tudjad, hogyan reagálhatsz, ha szembekerülsz a problémával.