Fogyókúra

Ha olyan fogyókúra programot keresel, ami biztosan segít a lefogyásban, ismerd meg a sikeres fogyókúra folyamatát. Rendeld meg a Sikeres fogyókúra című ingyenes tanulmányt és megismerheted a sikeres fogyókúra programok 7 alapfontosságú tulajdonságát. Az ingyenes, Sikeres fogyókúra címú tanulmányt a következő e-mailen rendelheted meg: miksa.beer@gmail.com. Az e-mail tárgy mezőjébe írd be: Sikeres fogyókúra.

2017. március 12., vasárnap

Gyereknevelés

Életküldetés

Nevelj zsenit


Péter, 29, Budapest: Olvastam korábban, hogy a valamikori világelső teniszezőnő, a vajdasági Szeles Mónika azért ért el hatalmas sikert, mert az apja (Ha jól emlékszem, Szeles Károly újvidéki karikaturista volt) már kiskorában tenisziskolába íratta és teníszedzésekre hordta. A fiam négy éves. Voltam néhány teníszklubban, de azok az edzők nem akarnak vele foglalkozni. Azt mondják, jöjjek vissza 2-3 év mulva. Tényleg nagyon fiatal a fiam a teníszezéshez?


Fiát egyedül nevelú anyuka, Miskolc: Tanárnő vagyok. Mindig is vonzottak a természettudományok, elsősorban a fizika. Szeretném, ha a lányom ismert fizikus lenne. Mit csináljak, hogy átlagon felüli tudással rendelkezzen?

Két eltérő levél, eltérő kérdésekkel. A válasz mégis azt kivánja, hogy együtt foglalkozzak velük. A válaszomat a Nevelj zsenit oldalon találhatod meg. Kattints ide: Gyereknevelés
.